.: ЛЕД рекламни панели

 

 

 

 

 

 

.: Панели изработени за ЗЕГИН

 

Панел со димензија од 160 х 64 цм со Р 10 монохроматски зелен панел со над 10 000 лед диоди

Поглед од задна страна

Панелот може да се види преку видео на овој link или на You Tube

Имаме изработено и една верзија за стоматолошка ординација на следниов link или истото ан You Tube

 

 

 

.: Карактеристики

Нашите светлечки панели се со димензии според потребите на корисникот . Се користат диоди со елипсовидна форма со висока сјајност од 5000 mCd

и неверојатно широк агол на гледање .

Се сетира со програма која се инсталира на ПЦ и преку сериска РС232 или РС485 , или истата најпрво се префрла на УСБ стик а потоа се трансферира во контролната плоча .
06-Feb-2014

Web site contents Copyright Videosonik 2014, All rights reserved.

izraboteno od Videosonik